DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanish

International Recruitment

International Recruitment

Voor veel ondernemers staat de schaarste aan talent verdere groei in de weg. Nederlandse bedrijven behoren tot de technologische wereldtop. Om aan deze top te blijven, heeft Nederland technisch talent nodig.

Internationale (kennis)medewerkers zijn niet alleen nodig om het tekort aan kwalitatief goede werknemers op te lossen, maar ook omdat bedrijfsprocessen steeds internationaler worden. Bedrijven opereren vaak in internationaal competitieve markten, waar je alleen concurrerend kunt blijven met specialistische kennis. Kennis waarover wij in Nederland niet of onvoldoende beschikken. Zonder topdeskundigheid geen wereldtop. Bedrijven kunnen alleen topinnovaties neerzetten als zij mensen met verschillende achtergronden voor langere tijd bij elkaar brengen. Oftewel van toptalent “teamtalent” maken! 

Steeds meer bedrijven kijken dan ook over de grens in hun zoektocht naar gekwalificeerd talent. Veel hoogopgeleiden hebben tegenwoordig een internationale scope en beheersen de Engelse taal goed. Deze ontwikkeling zal in de komende jaren verder doorzetten. De arbeidsmarkt kent meer talen, meer etniciteit, meer culturele diversiteit en daardoor meer mogelijkheden!

Maar ook internationale (kennis) werkers weten steeds beter de weg naar Nederland te vinden. Nederland biedt kansen voor talenten die willen bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën. De keuze voor Nederland hangt natuurlijk niet alleen af van een uitdagende baan. De kwaliteit van wonen en leven en een breed cultureel aanbod spelen een belangrijke rol bij de uiteindelijke beslissing om voor een baan elders te kiezen. Nederland biedt dit allemaal.

Vanzelfsprekend moeten internationale medewerkers goed worden opgevangen in de regio waarin ze aan de slag gaan. 

De kans dat de schaarste op de arbeidsmarkt uw bedrijf en uw groeidoelstellingen gaat treffen is groot. De internationalisering van de arbeidsmarkt biedt hiervoor kansen, meer wervingsmogelijkheden over de grenzen.

Wij hebben ruime ervaring met het werven van talent uit zowel Europese landen als werving van kenniswerkers van buiten de EU.

Ook bedrijven die hun salesforce willen uitbreiden met locals in het buitenland zijn bij ons aan het juiste adres.

Wil je meer weten? Laten we eens een kop kofie met elkaar drinken.