DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanish

Wie zijn wij

Over Bysonder

Mijn naam is Vera Sonder, ik ben de oprichtster van Bysonder Recruitment. Op mijn website spreek ik veelvuldig in de wij-vorm, dat betekent dat ik het niet alleen doe. Ik werk samen met partners, in binnen- en buitenland om samen tot een mooi resultaat te komen voor onze klant, de sollicitant én de vacaturehouder. 

Ieder mens heeft een of meerdere talenten en unieke eigenschappen. Door mijn natuurlijke interesse in mensen, culturen en hun drijfveren en mijn toegankelijke persoonlijkheid, ben ik in staat om in een vriendelijke en open sfeer mensen snel op hun gemak te stellen en te doorgronden.
Ik kijk niet alleen naar kwalificaties op CV, maar de persoon erachter vind ik minstens zo belangrijk. Ik kijk dan ook naar iemands karakter en persoonlijkheid, vaardigheden zijn immers te trainen. Ook met de wergever kijk ik verder dan alleen naar de functie-eisen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de kwaliteiten en het type/ persoonlijkheid van de gewenste kandidaat.

Recruitment én internationale werknemers lopen als een rode draad door mijn arbeidsverleden. Na mijn Bachelor International Marketing Management, ben ik als intercedente aan de slag gegaan en maakte ik kennis met het dynamische werkveld van werven en selecteren. Na een klein uitstapje naar een Product Management functie heb ik mij bij de Arbeidsinspectie kennis van wet- en regelgeving m.b.t. werknemers uit het buitenland eigen gemaakt. Uiteindelijk kruipt het bloed waar het niet gaan kan en belandde ik via een interim opdracht weer in het vak, waar mijn passie en ambitie liggen: recruitment.

Ik word nog elke keer weer blij als ik een kandidaat aan een mooie nieuwe uitdaging kan helpen en als een bedrijf enthousiast is over zijn of haar nieuwe werknemer. Maar ook het begeleiden en “volgen” van internationale medewerkers geeft mij veel voldoening. Het werken met én voor mensen, maakt mijn werk boeiend en inspirerend, elke dag opnieuw.